Slyngetyper

Her er en beskrivelse af de slyngervi har. Vi har en del på lager fra Vietnam, men syer også specielt til dig, du må så påregne en vis leveringstid. Leveringstiden afhænger af hvor travlt vi har.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kig evt på Alt om slynger. Der er svar på en masse spørgsmål om slynger og slynge typer

Anhslynge  
Lommeslynge i Flonel

En Anh Slynge er en lommeslynge. Det er nærmest et rør man folder så det laver en lomme hvor man så kan putte barnet ned.
Den syes på mål og er altså helt personlig . Den kan syes i både faststof og i fleece.
Vi syer dem i flonel og i polar- og mikro fleece
Hvis du ønsker en lomme slynge skal du måle dig fra midt på din skulder og tværs over brystet til din talje/toppen af hoftebenet, det er det mål vi syr slyngen efter. Hvis du ikke synes den passer godt nok, lavervi den selvfølgelig om så den passer, det er meget vigtigt at den passer dig perfekt.
Desuden skal vi vide om det er til en mand eller kvinde så vi kan tage højde for vidden henover brystet.
Barnet føles unødigt tungt i en for stor slynge,derfor er det vigtigt at den passer perfekt. En slynge der sidder godt kan føles som om den er lidt for lille når man tager den på og skal have barnet ned i.

Pris kr. 350

   
Danh Mei-Tai Giv Danh Mei-tai karakter på slingdirectory.com!  
Martin I Mei-Tai

En Mei-Tai er en kinesisk bæresele.
Danh Mei-Tai er min version, den har bla. bredere stropper og hovedstøtte, i forhold til de originale Mei-Tais

Man kan have barnet både på maven, hoften eller på ryggen. Den adskiller sig fra de bæreseler vi kender i DK ved at den understøtter hele barnets numse og lår således at man har mindst mulig belastning af rygsøjlen. Desuden sidder barnet meget tæt til bæreren det gør barnet lettere at bære.
Selen er bundet fast omkring hofter og de brede skulderstropper er bundet i et kryds henover bærerens mave/ryg, det går at man kan bruge den i meget lang tid uden at få ondt i ryggen/lænden da man bærer med et meget større område af kroppen, frem for at man bare bærer barnets vægt med sine skulder muskler.
Vi har den i blå, sort og hvid, med forskellige stoffer der både fungere som lomme og til at pynte bagsiden. Den har en skjult hovedstøtte gemt i ryggen som man kan tage frem hvis barnet falder i søvn, et sovende barn skal altid have støttet sit hoved.
En Mei-Tai kan bruges fra ca. 4-5 måneders alderen og til man ikke orker at bære barnet længere i 2-4 års alderen. En Danh Mei-Tai er et godt alternativ til en almindelig rygbærer med stativ. Desuden fylder den ingenting i kufferten/pusletasken

Pris kr. 500

   
Thãovikle Giv Thãoviklen karakter på slingdirectory.com!  
Thão Vikle

Thãoviklen er en  strækvikle. Det er en meget fleksibel måde at bære sit barn på, den kan bruges fra barnet er nyfødt og til du ikke orker at slæbe det længere.
En vikle er et langt stykke stof man binder om sig , der kan man så anbringe babyen på mange forskellige måder.
Det helt lille barn svøber man tæt til sin krop, der vil en nyfødt baby hurtigt falde til ro når det er næsten hvor det ”plejer” at være. Når barnet har hovedkontrol kan man sættet det så det vender ud af og kan holde øje med hvad der sker.
En vikle har den fordel at den er utrolig behagelig for både barn og bærer.
Bæreren får fordelt barnets vægt ud over hele sin ryg og ikke kun hen over skuldermusklerne som i mange af de mere kendte bæreseler. For barnet er der den fordel at det får kropskontakt og det bliver båret på en måde der støtter optimalt omkring barnets ben, ryg og hoved.
100 %bomuld

Pris Kr 400

   
Nhuslynge Giv Nhuslyngen karakter på slingdirectory.com! 
Nhuslynge

Vi har helt enkle Nhu ringslynger hvor halen er er syet sammen til en stor lomme på bomuldsslyngerne, bomulden er en helt utrolig blød kvalitet vi ikke har oplevet i andre slynger. Den tåler absolut ikke sammenligning med ex. slynger i lagenlærred.

Silkeslyngerne har åben hale så man rigtigt kan se den smukke silke.
Ringene er i aluminium . De er beregnet til slynger og er testet til at kunne holde 125 kg.
Vi syr fortsat gerne slyngerne efter ønske, hvis du selv har specielt stof , så syr vi gerne slyngen i det.

Pris fra kr 379

   

Tamvikle

Giv Tamviklen karakter på slingdirectory.com!  
Tamvikle

Tamviklen er en tynd fast vævet vikle, med et rigtig godt diagonalt stræk der lige præcis gør viklen let at håndtere men stadigvæk er fast.

Viklen er intet mindre end 90*cm, det gør den til den bredeste fastevævede vikle på både det danske og det internationale marked.

Tamviklen fås i længderne 2,7m. 3,7m og 5 meter .

Et must for vikle elskere der bærer på ryggen.

Det er muligt at få den længere end de 5 meter, men så er der en leveringstid på op til at par uger

Pris fra kr 430

   
Hai Slynger  
 

Hai Slyngerne.

Hai Slyngerne består af to enkle lommeslynger der er lavet i ribstof (100 % bomuld).Man kan bruge dem på mange måder, dog altid sammen. Man kan ligge en lille baby i vuggestilling i den ene slynge og tage den anden udover og på den anden skulder. Så bærer man næsten som med en vikle, men de er meget hurtigere at få på. Et større barn kan man sætte i det kryds som slyngerne laver når man tager dem over hver sin skulder.
Der er ikke udarbejdet instruktioner til dem endnu, men vi viser gerne hvordan man benytter dem

Pris Kr 450